Update Reset

Tlf.: 39 56 58 62

Update Reset

Elevator reparation


Elevator reparationer - Vedligeholdelse af elevatorer - Modernisering af elevatorer

Hos CJ Elevator ApS synes vi, at det skal være nemt at være elevatorejer – vi sørger for overblik, regler, drift og fornuftig økonomi på jeres elevator. 

Vi leverer også døgnovervågning af elevatorer og dækning i hele Danmark og har over 40 års erfaring på alle typer personelevation og godselevation.

Reparation af elevator er en tillidssag mellem kunden og CJ. Vi sætter en stor ære i kvalitet og god kundedialog, da det giver overskuelighed, god drift og absolut fornuftig økonomi for kunderne. Til at løse opgaverne har vi dygtige elevatorreparatører og elevatormontører.


Tilkald ved reparationer

Hvad enten du har en serviceaftale eller ej med CJ, er du altid velkommen til at kontakt os når din elevator er gået i stykker. Kontakt os døgnet rundt på 39 56 58 62


Vedligeholdelse af elevator og modernisering af elevator

Overholder elevatoren alle de nye regler om sikkerhed? Det kan vi i CJ sikre enten med nyt maskineri, nye døre, lysgitre, udskiftning kabler/wirer, diverse kontakter eller – udskiftning af ældre dele, så de overholder de nye standarder. Vi kan uforpligtende gennemgå elevatoren og derefter drøfte løsningen. 

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde på tlf. 39 56 58 62, hvor vi kan drøfte den mest optimale reparation eller modernisering af jeres elevatorer samt løbende lovpligtige serviceeftersyn.

Garanti for overholdelse af Arbejdstilsynets regler.


Hvad siger loven ved service og reparationer på elevatorer

CJ Elevator er selvfølgelig ISO 9001 certificeret i henhold til kravene om tilladelse til at udføre lovpligtige service og reparationer på elevatorer, reparation af trappelifte og anden person- og godselevation.

Du kan som elevatorejer/ansvarlig læse reglerne om vedligeholdelse af elevatorer, rulletrapper, løfteplatforme og trappelifte via nedenstående links:

Bekendtgørelse 461 om anvendelse m.v. af elevatorer, rulletrapper og lignende maskine

Bekendtgørelse 460 om adgangsveje til elevatorer, rulletrapper og lignende maskiner

Bekendtgørelse 459 om indretningskrav til eksisterende elevatorer m.v., der ikke er CE-mærket


Vi udfører elevatorservice, vedligeholdelse, reparationer og modernisering af:

Elevatorer, platformslifte, godslifte, trappelifte, handicaplifte, hjemmeelevatorer, løfteplatforme til gods, stolelifte, sakselifte, bilelevatorer mm. for private, boligforeninger, offentlige institutioner, erhvervsejendomme, produktion, industri, centre ect.


Overlad trygt din elevator til CJ. Vi vil altid sørge for, at du som elevatorejer /elevatoransvarlig overholder reglerne og vi vil altid være i dialog med dig og dit/dine anlæg, så det er nemt og overskueligt for dig at være elevatoransvarlig.


Gå til Elevatoreftersyn. For service, vedligeholdelse og reparationer på andet: Service og vedligeholdelse.

Update Reset

KONTAKTINFORMATION

CJ Elevator ApS

Tlf.: +45 39 56 58 62

Vandtårnsvej 74
2860 Søborg

Afdeling  Fyn/Jylland: +45  21 24 45 68

Website: www.cjelevator.dk
E-mail: info@cj-montage.dk

SERVICES